Sisustussuunnittelu ja konsultointi

Autan sisustuksen värimaailman suunnittelussa, pintamateriaalien valinnassa ja irtokalusteiden sijoittelussa niin, että sisustuskokonaisuudesta saadaan toimiva, viihtyisä ja sinun tyyliisi sopiva.

Toimivan tilan perustana on kalusteiden oikea sijoittelu, tilan valaistus ja väritys, kuosien yhteensopivuus sekä kokonaisuuden suunnittelu niin, että tilankäyttö on optimaalisin. Kaikkea ei tarvitse uudistaa, vaan entisillä kalusteilla ja värimaailman yhtenäistämisellä saa tilaasi luotua aivan uuden tunnelman. Hyvällä suunnitelmalla säästät omaa aikaasi ja voit tehdä sisustushankintoja jatkossakin tietäen, että valitsemasi materiaali sopii kokonaisuuteen.

Minulle on tärkeää tehdä työni niin, että viihdyt kodissasi paremmin ja koet sen olevan juuri sinun kotisi. Omannäköinen.

Sisustussuunnittelu yritystiloihin

Yritystiloissa ja toimistoissa sisustussuunnittelu auttaa sopivan tunnelman luomisessa. Hyvin suunniteltu tilan ilme ja toimivat materiaalivalinnat viestivät yrityksesi arvomaailmaa ja brändiä, ja luovat onnistuneen ensivaikutelman asiakkaillesi.
Lue lisää Julkitilat -sivulta.

Sisustussuunnittelun eteneminen?

Ihan ensin tutustutaan tilaan tai kohteeseen joka kaipaa muutosta. Tapaamisessa keskustelemme yhdessä mitä muutoksia tilaan toivotaan, mitkä materiaalit tai kalusteet uusitaan ja mitä aiempaa halutaan jättää ennalleen, sekä täsmennetään aikataulu. Teen aina hinta-arvion suunnittelutyöstä ennen aloitusta, ja yhdessä sovitun toimeksiannon jälkeen aloitan työn.

Kun olen saanut ideat väreistä, materiaaleista ja toiminnallisuudesta, sovitaan tapaaminen välipalaveriin. Tässä vaiheessa on mahdollisuus tehdä muokkauksia alustavaan suunnitelmaan.

Suunnitelman valmistuttua teen siitä kirjallisen huonekortin, jossa on eriteltynä kaikki suunnitellut värit, materiaalit, kalusteet, valaistusratkaisut, ja lisäksi vinkit hankintapaikoista. Koko tilan suunnittelutyössä teen pohjapiirrosten, jossa on esitettynä huonekalujen sijoittelu tilaan. Lisäksi tarvittaessa toteutan myös 3D tilakuvan suunnitelmasta.

Esimerkkejä sisustussuunnittelutyön hinnoittelusta:

Yhden huoneen suunnitelma

  • Makuuhuone, johon valitsin katto-, seinä- ja lattiamateriaalit ja värit, sekä irtokalusteet (sänky, yöpöydät, lipaston ja nojatuolin) sekä valaisimet kattoon ja pöydille. Suunnittelin sisustustekstiilien värit ja materiaalit (sänkypeite, sisutustyynyt, torkkupeite ja verhot). Esittelin suunnitelman asiakkaille ja suunnitelmasta jäi heille huonekortit värimaailmasta sekä irtokalusteista ja valaisimista. Huonekorteissa näkyy myös tuotteiden ostopaikka.
    Suunnittelutyötunteja meni 12h x 48,00€/h = 576,00€ sis. alv 24%

Kaksion suunnitelma

  • Kaksion sisustussuunnittelu, jonka lähtökohtana oli asiakkaan oma olohuoneen keskilattiamatto. Maton ympärille valitsin sohvan ja sen värin. Verhot, jotka yhdistyvät mattoon ja sohvaan, sekä keittiön ja makuuhuoneen verhot, jotka sointuvat kaikki keskenään. Lisäksi asuntoon valitsin irtokalusteet joka tilaan naulakosta, peiliin ja keittiönpöydästä kirjoituspöytään. Suunnitelmasta jäi asiakkaalle huonekortit irtokalusteista, verhoista ja matosta.
    Suunnittelutyötunteja 10h x 48,00€/h = 480,00€ sis. alv 24%

Tupakeittiön suunnitelma

  • Tupakeittiöön suunnittelin paneeliseinien ja palomuurin maalien sävyt. Konsultoin irtokalusteiden järjestyksen ja taulujen sijoittelun asiakkaan kotona. Valitsin sohvat ja sohvien kankaan sävyn yhdessä asiakkaan kanssa huonekalukaupassa. Suunnittelin verhot, sisustustyynyt ja torkkupeiton kokonaisuuteen sopivaksi.
    Suunnittelutyötunteja 6h x 48,00€/h = 288,00 sis. alv 24%

Jokainen kohde on omanlaisensa, ja siksi hinnoittelu vaihtelee kohteittain sekä suunnittelutyön laajuuden mukaan. Ylläesitetyt hinnat ovat esimerkinomaisia arvioita. Pyydä siis tarjous ja kysy lisää! Kerron mielelläni miten voin auttaa Sinua.

Asiakaspalautteet:

” Ihana Outi on sisustamisen todellinen ammattilainen. Kauniit kiitokset, ilman sinua olisin ollut pulassa ❤️ ”

” Ou-Tilan Outi on ehdottomasti oikealla alallaan. Tehtiin vähän maalausurakkaa (oh ja mh) ja tänään saatiin valmiiksi. Outi osaa valita yhteensopivat sävyt ja kokonaisuus on huikea. Koko asunnon ilme muuttui, ja etenkin verhokangas oli Outilta minulle aivan nappivalinta. Suosittelen! ”

Sisustuskonsultointi

Kodin tai kesäkodin sisustus ei miellytä? Pitäisi tehdä jotain, mutta omat ajatukset ovat solmussa?
Pieni juttelu hetki kohteessa voi olla matalan budjetin ratkaisu ongelmaan. Keskustellaan, annan ohjeita ja vinkkejä sisustukseen, väreihin sekä irtokalusteratkaisuihin. Konsultoinnin voi tehdä myös Ou-Tilassa kuvien kera.

Oma aikasi on rajallinen, joten anna minun käydä läpi mitkä uudet materiaalit ja ideat voisivat helpoiten ratkaista pulmasi. Säästät myös aikaasi kun saat tiedot mistä hankinnat kannattaa tehdä.