Julkitilojen sisustussuunnittelu

Yritystiloissa, toimistoissa ja julkisissa tiloissa sisustussuunnittelu auttaa sopivan tunnelman luomisessa. Hyvin suunniteltu tilan ilme ja toimivat materiaalivalinnat viestivät yrityksesi arvomaailmaa ja brändiä, ja luovat onnistuneen ensivaikutelman asiakkaillesi.

Sisustus Ou-Tilan valikoimista löytyy kattavasti erilaisia julkisten tilojen vaatimukset täyttäviä paloturvallisia verho- ja sisustuskankaita kilpailukykyisillä hinnoilla. Sisustussuunnittelu julkisiin tiloihin alkaa aina kohdekäynnillä. Otan tiloista tarvittavat mitat, käymme yhdessä läpi kangasmalleja, ja käyn läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet tilan uuden ilmeen ja toiminnallisuuden suhteen. Teen tarjouksen, ja asiakkaan hyväksyttyä sopimuksen, aloitan suunnittelutyön. Erikseen sovitusti teen tarjouksen myös ompelupalvelusta sekä asennuksesta.

Suunnittelutyössäni otan huomioon tilan käyttäjien tarpeet, pintojen huollettavuuden ja muut julkitilojen erityisvaatimukset sisustuksessa. Toimivan tilan perustana on kalusteiden oikea sijoittelu, tilan valaistus ja väritys, kuosien yhteensopivuus sekä kokonaisuuden suunnittelu niin, että tilankäyttö on optimaalisin. Hyvä akustiikka parantaa tilojen viihtyisyyttä, ja palosuojatuin tekstiilein tehtynä se myös parantaa myös turvallisuutta. Ota yhteyttä, keskustellaan lisää miten sisustuksen suunnittelu voi tehdä Teidän tiloistanne viihtyisämmät ja toimivammat.